aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Μάκος «σκότωσε» την ΑΕΚ!

Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Super League.  Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με τον Μαρκόφσκι, αλλά η «ένωση» γύρισε γρήγορα το παιχνίδι.

Αρχικά με τον Αλμέιδα (22’) και στη συνέχεια με τον Γαλανόπουλος (33’) η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη όμως ανέλαβε δουλειά ο Μάκος και με δύο γκολ στο 55’ και 82’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Συνεχίζει να προβληματίζει η «Ένωση» που δεν έχει κερδίσει ακόμα το 2017! Πρώτη νίκη, μετά από 4 παιχνίδια για τον Παναιτωλικό.

Το γήπεδο ήταν πραγματικά ακατάλληλο και οι προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών ήταν κάτι παραπάνω από υπεράνθρωπες, προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Μοράις κατέβασε την ΑΕΚ με πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Η «Ενωση», επίσης, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την άσπρη εμφάνιση, μιας και η ροζ αποσύρθηκε, λόγω των πολλών αντιδράσεων των φιλάθλων της.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (74? Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80? Φάρλεϊ), Μαρκόφσκι.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας (58? Πέκχαρντ), Μάνταλος (80? Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (58? Μπακασέτας), Αλμέιδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ