aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτέρμπι στο ΟΑΚΑ, υπόθεση κορυφής στο Φάληρο

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, υπόθεση κορυφής στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της φετινής Super League, με τους «πράσινους» πεισμωμένους και τους «κιτρινόμαυρους» δίχως περιθώρια να χαθεί περισσότερο η επαφή με τις πρώτες θέσεις. Για την επιστροφή στην κορυφή ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο.

Μετά τις νίκες των Βόλου και ΠΑΟΚ απέναντι σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ το Σάββατο, η 10η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζεται με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ να είναι εκείνη που κεντρίζει το ενδιαφέρον, στο δεύτερο σερί ντέρμπι του Παναθηναϊκού μετά την επίσκεψη στην Τούμπα.

Οι «πράσινοι», ίσως πιο πεισμωμένοι από ποτέ, θεωρούν πως ήρθε η ώρα για μια νίκη σε ντέρμπι μετά τις αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ όπου θεωρούνται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Στην ΑΕΚ, έχουν την ψυχολογία από την μεγάλη νίκη την τελευταία στιγμή απέναντι στον Ατρόμητο την περασμένη εβδομάδα και ξέρουν πως δεν πρέπει ν’ αρχίσει ν’ ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα από τις πρώτες θέσεις…

Στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο με αποκλειστικό στόχο την επαναφορά στην κορυφή μετά την υποχώρησή του, λόγω της νίκης (1-0) του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη, με το εκπληκτικό γκολ του Μίσιτς.

Η Ξάνθη κράτησε τους «ερυθρόλευκους» στο 0-0 πριν από μια εβδομάδα, παραμένει στην 5άδα της βαθμολογίας και υποδέχεται τον Πανιώνιο που πήρε βαθμό… ψυχής στο ματς με τον Άρη, όμως τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα και η τιμωρία του -6 δεν έχει σβήσει τελείως.

Η μέρα, πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι, ανοίγει νωρίς το μεσημέρι με τον Άρη να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να φανερώνουν σημάδια ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/11

Βόλος – Παναιτωλικός 3-2

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1

Κυριακή 10/11

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Ξάνθη – Πανιώνιος (17:00)

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (17:15)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30)

Δευτέρα 11/11

ΑΕΛ – Λαμία (19:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ