aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Περιμέναμε καλύτερη εικόνα»

Μαρτίνς: «Περιμέναμε καλύτερη εικόνα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε όσο καλά μπορούσε απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο.

«Δεν είχαμε το ίδιο επίπεδο με το ματς της Αθήνας. Η Μπάγερν ήταν πολύ πιο σταθερή παίζοντας στην έδρα της και με νέο προπονητή ήθελε να δείξει την αντίδρασή της. Η αλήθεια είναι περιμέναμε καλύτερη εικόνα από την ομάδα μας, ακόμη και σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα όπως αυτόν. Η Μπάγερν κατάφερε να μας κλείσει πολύ, έπρεπε να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι κι εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα, απέναντι και σε μεγάλες ομάδες. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα γιατί έχουμε αποδείξει πως μπορούμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Κληθείς να σχολιάσει την εξαιρετική απόδοση του Ζοσέ Σα είπε: «Ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα. Σταμάτησε πολλές ευκαιρίες της Μπάγερν. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο ενώ έπρεπε και ευτυχώς που ήταν τόσο καλός ο Σα και έκανε τόσες αποκρούσεις».

Τέλος, για τη σημασία του αγώνα μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Τότεναμ είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα για μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ