aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κανένα θέμα με ΠΑΟΚ και Μπαλντέ» - Σοβαρό ενδιαφέρον από Serie A, Ligue 1 και...

«Κανένα θέμα με ΠΑΟΚ και Μπαλντέ» – Σοβαρό ενδιαφέρον από Serie A, Ligue 1 και Τουρκία

Ο Κεϊτά Μπαλντέ αναμένεται να κάνει χρήση του ειδικού όρου που έχει στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, μετά τον υποβιβασμό της Κάλιαρι στη Serie B.

Κάπως έτσι, ο 27χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός θα αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του, με το όνομά του τις τελευταίες ημέρες να παίζει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, όχι απλά η περίπτωσή του είναι πραγματικά ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά φαίνεται να μην υπάρχει… φωτιά γύρω από τον «καπνό».

Διότι το sportfm.gr ήρθε σε επαφή με την εταιρεία του Φεντερίκο Παστορέλο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, όπως και πολλά ακόμη σπουδαία ονόματα του αθλήματος, θέλοντας να μάθει αν συμβαίνει κάτι στην όλη περίπτωση. Η απάντηση ήταν κατηγορηματική στην ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και κάποια επαφή από την πλευρά των «ασπρόμαυρων»: «Όχι δεν υπάρχει τίποτα, πρώτη φορά ακούμε το εν λόγω σενάριο».

Καταλαβαίνει κανείς πως η απάντηση δεν άφηνε ιδιαίτερα περιθώρια για… αμφισβήτηση. Ιδιαίτερα όταν έρχεται από τα χείλη των πλέον αρμόδιων, που δεν είναι άλλοι από τους εκπροσώπους του Κεϊτά Μπαλντέ.

Μάλιστα, για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλες χώρες. Δύο τούρκικοι σύλλογοι έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Σενεγαλέζου επιθετικού και μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι.

Για τον Κεϊτά Μπαλντέ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον τόσο από την Ιταλία και τη Serie A όπου ο 27χρονος έχει καλό όνομα, ενώ ο ποδοσφαιριστής αρέσει αρκετά και σε γαλλικά club που αγωνίζονται στη Ligue 1. Επιβεβαιωμένο από την ίδια πηγή και τη συνομιλία με το γραφείο που τον εκπροσωπεί.

Εάν θα υπάρξει κάτι περαιτέρω, τότε αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα διότι ακόμη βρισκόμαστε πριν τα μέσα του Ιουνίου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ