aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ημέρα κρίσης για Ολιβέιρα και Σιμόες

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30) και ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει και την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες θα είναι σίγουρα στην αποστολή, ωστόσο οι δύο Πορτογάλοι δεν είναι 100% δεδομένο ότι θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα. Κι αυτό γιατί ο μεν πρώτος έχει προπονηθεί μόλις μία φορά κανονικά εδώ και σχεδόν έναν μήνα, ενώ ο δεύτερος έμεινε εκτός του πλήρους προγράμματος τις τελευταίες δύο μέρες λόγω της συσσωρευμένης του κόπωσης από τις συνεχείς συμμετοχές.

Αμφότεροι θέλουν σαν τρελοί να αγωνιστούν και το πιθανότερο είναι πως τουλάχιστον ο Σιμόες θα είναι στο βασικό σχήμα. Όσο για τον Ολιβέιρα, που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, δεν είναι απίθανο να μείνει στον πάγκο και να περάσει σαν αλλαγή. Για την ίδια θέση με τον Πορτογάλο φορ ερίζουν οι Γιακουμάκης και Αλμπάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ