aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ βοήθεια από τις ΗΠΑ για τον Παναθηναϊκό και το περίπτερο στο Whyscout

Η βοήθεια από τις ΗΠΑ για τον Παναθηναϊκό και το περίπτερο στο Whyscout

Ενίσχυση από τους ομογενείς από την Αμερική 

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο ομογενής φίλος του Παναθηναϊκού, Νίκος Μπαρδής, ο οποίος είχε δύο συναντήσεις με τους Σαραβάκο και Κωνσταντίνου.

Στόχος και επιθυμία των φίλων του Παναθηναϊκού από τις ΗΠΑ είναι η ενίσχυση με ένα σημαντικό ποσό, που μπορεί να μην σώσει την ομάδα, αλλά σίγουρα θα δώσει ανάσα.

Συγκεκριμένα, ο Μπαρδής μετέφερε στους ανθρώπους του τριφυλλιού την επιθυμία μιας ομάδας Ελλήνων επιχειρηματιών από την Αμερική να συνεισφέρουν στον σύλλογο.

Από τη πλευρά του ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι όταν συγκεντρωθεί ένας αριθμός αρκετών επιχειρηματιών τότε θα πάει στην Αμερική για τις λεπτομέρειες.

Ανάλογα τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Σαραβάκος: «Παρουσιάστε ένα συγκεκριμένο πλάνο όσον αφορά την οικονομική βοήθεια και τότε θα τα πούμε από κοντά», ήταν τα λόγια του Μητσάρα στον Νίκο Μπαρδή.

Περίπτερο στο Whyscout του Λονδίνου 

Σε ένα σημαντικό forum στο Λονδίνο θα συμμετάσχει ο Παναθηναικός με περίπτερο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη στο forum του Αυγούστου στο Μιλάνο που αφορούσε μόνο τις ιταλικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός εκεί έκλεισε τη τελυταία στιγμή τη μεταφραφή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ…

Όπως και στο Μιλάνο έτσι και στο Whyscout οι πράσινοι θα εκπροσωπηθούν από τον Κώστα Διαμαντόπουλο και άλλα δύο στελέχη της ΠΑΕ. Σε αυτό το διήμερο που έχει ως στόχο τις μεταγραφές και πωλήσεις παικτών από εκπροσώπους ομάδων και ατζέντηδες, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να πουλήσουν κάποιον παίκτη, ή ακόμη και να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού. Όπως και να έχει είναι μια σοβαρή προοπτική που διατηρεί το τριφύλλι στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ