aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό

Η προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τρεις μήνες μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, χρόνος αρκετός, σύμφωνα με τον Διονύση Δεσύλλα, που μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πρώτο μέλημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Αυτό που προέχει είναι οι αποχωρήσεις» τόνισε, ενώ επανέλαβε πως «αναμένεται προσπάθεια για την αποδέσμευση πάνω από δέκα παικτών».

«Αυτό που προέχει είναι οι αποχωρήσεις. Έτσι κινείται ο Γιοβάνοβιτς, θα παραδώσει λίστα σύντομα. Η δεδομένη εικόνα είναι ότι θα γίνει προσπάθεια να φύγουν πάνω από δέκα παίκτες. Βλέπει συνεχώς ματς της ομάδας, για να βρει τα δυνατά της σημεία και τις δυνατότητές της. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για τη Β’ ομάδα, το μελετούν αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω ακόμα. Στα του γηπέδου, περιμένουμε να παραδοθεί η μελέτη για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αυτές τις μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ