aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓερό κράξιμο του Κόρντομπα στον Χάμες: «Το να ξανακάνεις το ίδιο λάθος είναι ηλίθιο»

Γερό κράξιμο του Κόρντομπα στον Χάμες: «Το να ξανακάνεις το ίδιο λάθος είναι ηλίθιο»

Ολυμπιακός και Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους πρόωρα. Ένα διαζύγιο που από πλευράς «ερυθρολεύκων» λίγο πολύ αναμενόταν βάσει των ελάχιστων συμμετοχών του Κολομβιανού σούπερ σταρ, ενώ από αυτή του ποδοσφαιριστή γίνεται λόγος για προσωπικά ζητήματα.

Η είδηση έχει κάνει τον γύρω του κόσμου, με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα να αναφέρονται στις εξελίξεις γύρω από τον 31χρονο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής της εθνικής Κολομβίας, Ιβάν Κόρντομπα, με τεράστια καριέρα στην Ίντερ έκραξε δημόσια με δηλώσεις του τον Χάμες, λέγοντας πως είναι ηλίθιο να κάνει διαρκώς τα ίδια λάθη.

«Υπήρχε μια φράση που μας είπε ο Μπιάνκι και αυτή είναι ότι το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, το να ξανακάνεις λάθος μπορεί να είναι, αλλά το να ξανακάνεις αυτό το λάθος είναι ανόητο», ανέφερε αρχικά.

Για να πάρει τον λόγο ο δημοσιογράφος Φρανσίσκο Βέλες ώστε να τον ρωτήσει αν στο μυαλό του Χάμες Ροντρίγκες έχει μπόλικη… βλακεία: «Λοιπόν ναι, βλέπουμε πολλά συνεχόμενα λάθη και τώρα δεν ξέρω τι να περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ