aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓέφυρες επιστροφής Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό

Γέφυρες επιστροφής Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό

Γέφυρες άμεσης επιστροφής στον Παναθηναϊκό έχει ρίξει ο Γιώργος Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Total football» και οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Βαγιαννίδη προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσο είναι εφικτό ο 20χρονος δεξιός μπακ να επιστρέψει στο τριφύλλι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Total football» του τηλεοπτικού σταθμού «Open», έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την άμεση επιστροφή του ταλαντούχου πλάγιου αμυντικού στο σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και μάλιστα βρίσκεται στα σκαριά συνάντηση που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Ο Βαγιαννίδης ανήκει ως γνωστόν από το περασμένο καλοκαίρι στην Ιντερ όπου υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και κατόπιν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη βελγική Σιντ Τρούιντεν όπου δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που προσδοκούσε. Πλέον εξετάζει όλες τις παραμέτρους για την επόμενη ομάδα του και στο πλαίσιο αυτό έριξε γέφυρες επιστροφής στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είχε στο αρχικό του πλάνο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, καθώς δεν υπολογίζονταν εξ αρχής από τον Μπόλονι ο Αντονίτο που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του, αλλά η ανταπόκριση του Μολό στο συγκεκριμένο ρόλο έθεσε σε δεύτερη μοίρα την ενίσχυσή του στη συγκεκριμένη θέση.

Πλην όμως η περίπτωση του Βαγιαννίδη λογίζεται ως ιδιαίτερη και αυτός είναι ο λόγος που οι πράσινοι έχουν μπει στη διαδικασία συζητήσεων, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να αναφέρει ότι αν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής καταφέρει να μείνει ελεύθερος και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο Παναθηναϊκός θα το άφηνε ανοιχτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ