aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEGazzetta dello Sport: «Ο Σαββίδης δεν είναι στη μαύρη λίστα Ευρώπης - ΗΠΑ για την...

Gazzetta dello Sport: «Ο Σαββίδης δεν είναι στη μαύρη λίστα Ευρώπης – ΗΠΑ για την ώρα»

Στον απόηχο της ρωσικής εισβολής αλλά και της απόφασης του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι, η Gazzetta dello Sport αναφέρθηκε σε άλλους Ρώσους ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης.
Μαζί με τους Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ (Μονακό) και Βάλερι Όιφ (Φίτεσε), οι Ιταλοί αναφέρονται και στον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηγέτης των Κυπελλούχων δεν είναι ανάμεσα στους Ρώσους που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Ευρωπαίων και των Αμερικανών, τουλάχιστον για την ώρα.

Αναλυτικά:

Ο 62χρονος πρόεδρος του ΠΑΟΚ από το 2012 είναι εκείνος που είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο με πιστόλι πριν από μερικά χρόνια. Γεννημένος στη Γεωργία, πήγε πανεπιστήμιο στο Ροστόφ και έχει στην κατοχή του την Agrokom.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της καπνοβιομηχανίας και της μεσιτικής στην Ελλάδα, ενώ ήταν μέλος του κόμματος του Βλάντιμιρ Πούτιν μεταξύ 2003 και 2011. Αυτός, ο Όιφ αλλά και ο Μαξίμ Ντέμιν της Μπόρνμουθ, δεν βρίσκονται στη μαύρη λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Για την ώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ