aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ετοιμάζει ταξίδι ο Μιλοβάνοβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναμένεται να πάει στο εξωτερικό μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό για να “τρέξει” τα ανοιχτά ζητήματα της Ένωσης.

Για ένα ακόμα παιχνίδι αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο με την αποστολή του Δικεφάλου ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ώστε να σταθεί στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του novasports.gr, μέσα στην εβδομάδα όλα δείχνουν ότι θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, προκειμένου να “τρέξει” όλα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας. Ποια είναι αυτά; Ο νέος προπονητής, οι υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς και το μέρος στο οποίο θα διεξαχθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μάλιστα περίμενε πρώτα να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα στον τελικό κυπέλλου Ισπανίας, αφού από την εξέλιξή του εξαρτιώταν άμεσα η ευρωπαϊκή παρουσία της Ένωσης και κατ’ επέκταση το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας της. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα η ΑΕΚ θα παίξει οριστικά δύο προκριματικούς γύρους, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Europa League, άρα η προετοιμασία της αναμένεται να αρχίσει νωρίτερα απ’ ότι θα γινόταν σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου από τη Σεβίλλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ