aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επέστρεψε ανανεωμένος ο Κουλιμπαλί

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα, αφού ούτε ο… Ζορμπάς ήταν ικανός να την σταματήσει, αλλά ούτε και οι Γιαννιώτες. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ για πρώτη φορά φέτος, κατάφερε να αντιδράσει και να γυρίσει «τούμπα» το παιχνίδι, χάρη σε γκολ των Τάσου Χατζηγιοβάνη και Φεντερίκο Μακέντα.

Ο αφανής ήρωας της χθεσινής βραδιάς όμως, ήταν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός μπακ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και σε συνδυασμό με την απουσία του Γιόχανσον πήρε θέση στην αρχική ενδεκάδα. Μάλιστα με την εμφάνιση που έκανε έστειλε μήνυμα στην Σουηδό πως η μάχη για το δεξί άκρο της άμυνας θα είναι σκληρή, αφού δεν φαίνεται διατεθειμένος να τη χάσει.

Μπορεί να μην φημίζεται για την τεχνική του, ωστόσο στον αγωνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κουλιμπαλί έδωσε δύο έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ ήταν και πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Αυτό πιστώνεται στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έχει βάλει τους παίκτες του να δίνουν τα πάντα ακόμη και στις προπονήσεις, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν στο χορτάρι κάθε αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ