aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλευθερόπουλος καλεί Αραβίδη στον Αστέρα Τρίπολης

Ελευθερόπουλος καλεί Αραβίδη στον Αστέρα Τρίπολης

Οι παλιές αγάπες και οι καλές συνεργασίες δεν ξεχνιούνται. Οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Χρήστος Αραβίδης είχαν συνεργαστεί άψογα στον Πανιώνιο και ο ένας λέει για τον άλλον όπου σταθεί και όπου βρεθεί τα καλύτερα λόγια.

Ο «Άραβας» είναι διακαής πόθος του εν λόγω τεχνικού, καθώς πιστεύει πως με την προσωπικότητα και την αγωνιστική του αξία μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Αστέρα Τρίπολης. Βεβαίως, η αμοιβαία εκτίμηση δεν αρκεί από μόνη της για να συνυπάρξουν οι δύο τους ξανά κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη. Κυρίως εξαρτάται από τον ίδιο τον Αραβίδη, για τον οποίον η λογική λέει πως, αν φύγει από τους «κιτρινόμαυρους», θα ψαχτεί στο εξωτερικό.

Βεβαίως, λέγεται πως οι Αρκάδες είναι διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του Ελληνα στράικερ αλλά και να του προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν και οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί κι άλλος στράικερ, θα υπάρχει ξανά συνωστισμός για τις τρεις θέσεις της επίθεσης (έχουν επανέλθει πλέον και οι τραυματίες). Θα εξαρτηθούν λοιπόν πολλά και από τις όποιες αποφάσεις του Ζοσέ Μοράις και κατά πόσο θα τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Εσχάτως βρήκε ξανά θέση στην ενδεκάδα, αλλά υπήρχαν και πολλές απουσίες που θόλωσαν την κατάσταση, άρα και αναγκαιότητα χρησιμοποίησής του. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα πήρε τα… πάνω του ο Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο αδύναμος κρίκος και πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Οπως κι αν έχει, ο Αστέρας θα κάνει την κίνησή του και ό,τι ήθελε προκύψει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ