aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Λιβάια

Πολλά ποντάρουν πάνω στον Μάρκο Λιβάιαστην ΑΕΚ και για αυτό το λόγο το συμβόλαιο του έχει αρκετές παραμέτρους που αφορούν τόσο τους στόχους της «Ένωσης», όσο και τους προσωπικούς του ίδιου του παίκτη.

Σήμερα, ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport» αποκαλύπτει τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του Λιβάια, που αποκτήθηκε δανεικός από τη Λας Πάλμας, με την ΑΕΚ να έχει δικαίωμα ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς ύψους 1,8 εκ. ευρώ.

Ο Λιβάια, θα παίρνει καθαρά 650.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά από εκεί και πέρα οι απολαβές του μπορεί να είναι υψηλότερες με τα μπόνους που έχουν προστεθεί στο συμβόλαιο του.

Τα διάφορα μπόνους, ύψους από πενήντα ως εκατό χιλιάδες, μπορούν να φτάσουν τα χρήματα κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Στα μπόνους του συμβολαίου του Κροάτη, προβλέπονται αυτά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, ενώ μεγαλύτερα είναι αυτά της ενδεχόμενης συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Εκτός από τα ομαδικά, σημαντικά είναι και τα ατομικά μπόνους που αφορούν τα γκολ και τις ασίστ, το οποίο τελευταία χρησιμοποιούν στην ΑΕΚ για να ενισχύσουν το κίνητρο των επιθετικών στο σκοράρισμα και τις ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ