aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΒιγιαρεάλ - Μπιλμπάο 1-1: Άλλαξε την 11άδα, πήρε βαθμό και βλέπει Μπάγερν το Υποβρύχιο

Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο 1-1: Άλλαξε την 11άδα, πήρε βαθμό και βλέπει Μπάγερν το Υποβρύχιο

Η αντιστρόφως ανάλογη πορεία της Βιγιαρεάλ σε Ισπανία κι Ευρώπη συνεχίστηκε. Μετά τις δύο συναπτές ήττες που ακολούθησαν της πρόκρισης επί της Γιουβέντους, το Κίτρινο Υποβρύχιο προσγειώθηκε έπειτα από τον θρίαμβο κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, μένοντας στο 1-1 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αυτή τη φορά, όμως, ο Ουνάι Έμερι φανέρωσε την πρόθεσή του να εστιάσει στη ρεβάνς απέναντι στους Βαυαρούς, αλλάζοντας όλη την 11άδα από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο «Θεράμικα»!

Για ένα ημίχρονο η επιλογή του δεν λειτούργησε αρμονικά, αφού στο 43′ οι Βάσκοι πήραν προβάδισμα με τον Ραούλ Γκαρθία έπειτα από φανταστικό σόλο και ασίστ του Ίκερ Μουνιαΐν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στα χέρια τους.

Παρ’ όλα αυτά, η εξ ολοκλήρου αλλαγμένη Βιγιαρεάλ απέτρεψε την τρίτη σερί ήττα, φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον Πεντράθα στο 60′. Το τελικό 1-1 δεν βοηθά ιδιαίτερα τη Βιγιαρεάλ στη βαθμολογία της La Liga, καθώς κινδυνεύει να απομακρυνθεί στο -8 από την εξάδα αν νικήσει η Σοσιεδάδ. Άπαντες, όμως, στον ισπανικό σύλλογο φαίνεται πως έχουν «κυκλώσει» τη ρεβάνς κόντρα στη Μπάγερν, για μια ονειρική διάκριση στο Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ