aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤσέλσι: Απέκτησε τον 18χρονο wonderkid, Αντρέι Σάντος, με 12,5 εκατ. ευρώ από τη Βάσκο ντα...

Τσέλσι: Απέκτησε τον 18χρονο wonderkid, Αντρέι Σάντος, με 12,5 εκατ. ευρώ από τη Βάσκο ντα Γκάμα

Μεταγραφή Νο. 3 για την Τσέλσι στο χειμερινό παζάρι, η οποία μετά τους Φοφανά και Μπαντιασίλ έκανε πλέον δικό της και τον 18χρονο wonderkid, Αντρέι Σάντος, από τη Βάσκο ντα Γκάμα!

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία για την πώληση του νεαρού μέσου, ο οποίος ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπλε.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal θα στοιχήσει στην Τσέλσι το ποσό των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ. Κάπως έτσι η ομάδα του Λονδίνου ολοκληρώνει ακόμα μια προσθήκη με φόντο το μέλλον, καθώς ο Αντρέι Σάντος λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα πίσω στην πατρίδα του.

Την περσινή σεζόν ο 18χρονος Βραζιλιάνος κατέγραψε συνολικά 42 συμμετοχές με τη φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα, σκοράροντας συνολικά έντεκα φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ