aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Tράμπα» από Μπαρτσελόνα: Παίρνει Αλέξις Σάντσες και δίνει Ντε Γιονγκ στην Ίντερ

«Tράμπα» από Μπαρτσελόνα: Παίρνει Αλέξις Σάντσες και δίνει Ντε Γιονγκ στην Ίντερ

Έτοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» είναι η Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρουν καταλανικά ΜΜΕ, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον Αλέξις Σάντσες και ουσιαστικά απομένει μόνο η έγκριση του Τσάβι.

Την αντίθετη διαδρομή με τον Χιλιανό επιθετικό θα ακολουθήσει ο Λουκ Ντε Γιονγκ, που δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του 41χρονου προπονητή της ομάδας της Βαρκελώνης. Η Σεβίλλη, στην οποία ανήκει ο Ολλανδός φορ, δεν έχει αντίρρηση να διακοπεί ο δανεισμός του στην «Μπάρτσα» και να συνεχιστεί στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Αλέξις Σάντσες, που είναι πλέον στα 32 του, μετρά φέτος 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, αλλά δεν είναι στα βασικά πλάνα των «νερατζούρι». Στην Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί από το 2011 μέχρι το 2014 με 46 γκολ και 37 ασίστ σε 141 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ