aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Τιτανομαχίες» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

«Τιτανομαχίες» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Πρόωρος τελικός; Θα μπορούσε να είναι! Οι «κόκκινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Βαυαρούς με στόχο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν είναι, όμως, η μοναδική ματσάρα που θα απολαύσουν στους «16» οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Η Γιουβέντους θα παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα… αξιοσημείωτα είναι ότι αποφεύχθηκαν οι ισπανοαγγλικές μονομαχίες, καθώς η κληρωτίδα έβγαλε αγγλογερμανικές μάχες…

Υπάρχουν και αυτοί που θεωρητικά είχαν βατή κλήρωση με τη Μπαρτσελόνα να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιόν και τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό της Σάλκε.

Ρόμα – Πόρτο θα κληθούν να… αλληλοεξοντωθούν, η εντυπωσιακή φέτος Ντόρτμουντ θα πρέπει να αποκλείσει την Τότεναμ, ενώ η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να προκριθεί σε βάρος του Άγιαξ, αν θέλει να ονειρεύεται το τέταρτο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια:

Σάλκε – Μάντσεστερ Σίτι
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεντ Ζερμέν
Τότεναμ – Ντόρτμουντ
Λυών – Μπαρτσελόνα
Ρόμα – Πόρτο
Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης
Λίβερπουλ – Μπάγερν

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 12/13 και 19/20 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί 5/6 και 12/13 Μαρτίου. Στις 15 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά. O τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στο «Estadio Wanda Metropolitano», έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

____________________________________________________________________________________________________


____________________________________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ