aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΘέλει Βλαχοδήμο και Ράμος «πακέτο» από Μπενφίκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θέλει Βλαχοδήμο και Ράμος «πακέτο» από Μπενφίκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τον «δικό μας» Οδυσσέα Βλαχοδήμο αλλά και τον Γκονσάλο Ράμος φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ΜΜΕ τόσο στην Αγγλία όσο και στην Πορτογαλία,
καταγράφοντας τα δεδομένα για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και τον Πορτογάλο επιθετικό, συμπαίκτη του στην Μπενφίκα…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «O’ Jogo», οι δύο άσοι των Λουζιτανών «είναι ανάμεσα σε πολλές λύσεις που μελετούν οι υπεύθυνοι των “κόκκινων διαβόλων” για να ενισχύσουν την ομάδα του Τεν Χαγκ την επόμενη σεζόν».

Παράλληλα σύμφωνα με την εφημερίδα «Manchester Evening News», που επίσης καταπιάνεται με το θέμα, «ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα και μπορεί ακόμη και να είναι μια από τις λιγότερο δαπανηρές λύσεις, κυρίως επειδή εξακολουθεί να μην έχει υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2024».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ