aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣαρώνει την Πορτογαλία η Μίλαν – Τα 4 ονόματα στη λίστα των Ροσονέρι

Σαρώνει την Πορτογαλία η Μίλαν – Τα 4 ονόματα στη λίστα των Ροσονέρι

Μπορεί η εβδομάδα που διανύουμε να είναι εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά οι Ροσονέρι δεν μένουν μόνο σε αυτό. Αντιθέτως, αν δούμε όλα τα ρεπορτάζ αυτών των ημερών, είναι σε περίοδο μεταγραφικών αναζητήσεων. Πριν 11 μέρες άλλωστε, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για τον Λορέντσο Λούκα. Τον 21χρονο φορ της Πίζα. Στη συνέχεια, χθες Τετάρτη, υπήρξε το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Χούλιαν Αλβαρες της Ρίβερ Πλέιτ. Και σήμερα ο ιταλικός Τύπος δίνει συνέχεια αναφέροντας άλλα τέσσερα ονόματα.

Πρόκειται για τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία και έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Μίλαν. Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες… Καταρχάς, στους Ροσονέρι αρέσει ο Ζοάο Παλίνια, ο 26χρονος αμυντικός χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η ομάδα του τον κοστολογεί στα 50 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσουν οι Μιλανέζοι. Τα άλλα τρία ονόματα, όμως, είναι πιο φθηνά. Και είναι και άγνωστα στο ευρύ κοινό, αφού τα ονόματά τους δεν έχουν ακουστεί τόσο πολύ.

Πρόκειται για τους Τόμας Χάντελ, Βιτίνια και Πάουλο Μπερνάρντο, οπότε πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί: Ο Χάντελ είναι 20 ετών, μέσος, ανήκει στη Σπόρτινγκ και παίζει στην U21 της Πορτογαλίας. Ο Βιτίνια είναι 21 ετών, μέσος, παίζει στην Πόρτο και στην U21 της Πορτογαλίας. Ο Πάουλο Μπερνάρντο είναι 19 ετών, μέσος και ανήκει στη Μπνενφίκα. Πρόκειται για τρεις παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι Ροσονέρι, οι οποίοι τους επόμενους μήνες θα κινηθούν επίσημα για όσους επιλέξουν τελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ