aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝάπολι - Ίντερ 1-1: Σταμάτησε το σερί, όχι το δρόμο προς τον τίτλο (vids)

Νάπολι – Ίντερ 1-1: Σταμάτησε το σερί, όχι το δρόμο προς τον τίτλο (vids)

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρησης και επιχείρησε να απειλήσει τη Νάπολι. Στο 18′ ο Μαρτίνες δεν μπόρεσε στο πρώτο δοκάρι μετά από τη σέντρα του Χακίμι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς πρώτα έβαλε την κόντρα ο Μανωλάς και σε δεύτερο χρόνο ο Κουλιμπαλί.

Ύστερα από τέσσερα λεπτά (22′) ο Έρικσεν εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με φάλτσα, ο Ντε Φράι έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω. Οι «νερατζούρι» άγγιξαν το γκολ στο 29′, όταν ο Λουκακού με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Μερέτ.

Κι όμως η Νάπολι ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Στο 36ο λεπτό ο Ινσίνιε μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα. Ο Χαντάνοβιτς έμοιαζε να ελέγχει, ο Ντε Φράι έπεσε πάνω του και ο γκολκίπερ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια (σε αυτόν χρεώθηκε το αυτογκόλ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ