aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜε Ζλάνταν ελπίζει ξανά η Μίλαν (vid)

Με Ζλάνταν ελπίζει ξανά η Μίλαν (vid)

Επειτα από δύο σερί ήττες η Μίλαν χαμογέλασε ξανά στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε πολύ εύκολα εκτός έδρας την Τζένοα του Αντρέι Σεβτσένκο και προσπέρασε την Ιντερ, η οποία είχε προσπεράσει προσωρινά.

Οι Rossoneri άνοιξαν νωρίς το σκορ με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ του on-fire, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ πριν βγει το ημίχρονο, ο… ήρωας της Μαδρίτης, Ζούνιορ Μεσίας, έγραψε το 0-2 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Η επανάληψη έγινε εντελώς τυπική διαδικασία για τους 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης νωρίς στο δεύτερο μέρος με τον Μεσίας να βρίσκει την απέναντι γωνία με όμορφο πλασέ.

Την ίδια στιγμή, τα νέα για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν εξαιρετικά από την Εμίλια Ρομάνια. Η Σασουόλο, η ομάδα που νίκησε την Μίλαν στο San Siro την προηγούμενη αγωνιστική, υποχρέωσε σε… κάζο την Νάπολι. Οι Partenopei προηγήθηκαν 0-2 με γκολ των Φαμπιάν Ρουίθ και Μέρτενς νωρίς στην επανάληψη, όμως το φινάλε ήταν τρελό. Στο 71’ ο Σκαμάκα με φωτοβολίδα εντός περιοχής μείωσε σε 1-2 και στο 89’ με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μπεράρντι ο Φεράρι ισοφάρισε. Το 2-2 έμεινε ως το τελικό αφού στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ της Σασουόλο για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ετσι, μετά την ολοκλήρωση 15 αγωνιστικών στην Serie A, η Νάπολι είναι πρώτη με 36 βαθμούς, ακολουθεί η Μίλαν με 35 και η Ιντερ είναι στους 34 σε ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που (φαίνεται να) έχει τρεις διεκδικητές.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ