aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜάνατζερ Έρικσεν: «Το ποδόσφαιρo είναι το πάθος του, θα επιστρέψει στα γήπεδα»

Μάνατζερ Έρικσεν: «Το ποδόσφαιρo είναι το πάθος του, θα επιστρέψει στα γήπεδα»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με την Ίντερ την Παρασκευή, με τους «νερατζούρι» να τον αποχαιρετούν με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Ο απινιδωτής που έχει τοποθετηθεί στην καρδιά του μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο περασμένο Euro, δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στη Serie A βάσει του πρωτοκόλλου. Παρόλα αυτά, ο Έρικσεν φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά, αλλά εκτός του big-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων όπως υποστήριξε και ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Σουτς.

«Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψει στα γήπεδα επειδή έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ήταν σίγουρο πως η καριέρα του στην Ιταλία θα τελείωνε έτσι δυστυχώς, αφού δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί ή να προπονηθεί με τον απινιδωτή. Θέλει να επιστρέψει στο Σαν Σίρο τον Ιανουάριο για αυτούς τους οπαδούς. Τον γούσταραν πολύ, τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ