aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓιουβέντους: Κλείνει Φελίπε Άντερσον και Καλαφιόρι

Γιουβέντους: Κλείνει Φελίπε Άντερσον και Καλαφιόρι

Η Γιουβέντους φαίνεται πως μετά την εύρεση του αντικαταστάτη του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι στο πρόσωπο του Τιάγκο Μότα έχει ήδη βάλει μπροστά τις «μηχανές» για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τους δύο πρώτους μεταγραφικούς στόχους των «μπιανκονέρι», με τον πρώτο να είναι ήδη αρκετά κοντά. Ο Ιταλός δημοσιογράφος έβγαλε ως αποκλειστική είδηση πως η «μεγάλη κυρία» είναι ένα βήμα μακριά από την συμφωνία με τον Φελίπε Άντερσον, που μένει ελεύθερος από την Λάτσιο το καλοκαίρι.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 43 συμμετοχές με την ομάδα της Ρώμης έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει επτά ασίστ σε 3.215 λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση της κίνησης αυτής, η Γιουβέντους θα στραφεί στην περίπτωση του Ρικάρντο Καλαφιόρι της Μπολόνια, με τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι συνομιλίες. Ο 21χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι από την Βασιλεία αντί 4 εκατ. ευρώ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις 33 συμμετοχές του, κατά τις οποίες έχει δώσει και τρεις ασίστ στα 2.455 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Η Γιουβέντους είναι ενημερωμένη και για το ποσοστό μεταπώλησης που έχει διατηρήσει η ελβετική ομάδα.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ