aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕθνική Ιταλίας: Αυτοί είναι οι 26 παίκτες που πάνε στο Euro

Εθνική Ιταλίας: Αυτοί είναι οι 26 παίκτες που πάνε στο Euro

Η αναμονή έλαβε τέλος. Εστω με… καθυστέρηση, αφού ο Μαντσίνι πήρε όσο χρόνο μπορούσε. Οπως και να έχει, όμως, η ώρα για την ανακοίνωση των 26 παικτών με τους οποίους θα πάει στο Euro η εθνική Ιταλίας, ήρθε. Και έγινε σε ένα τηλεοπτικό show, στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι.

Οι Ατζούρι τραγούδησαν, το διασκέδασαν και στο τέλος άκουσαν τον ομοσπονδιακό προπονητή να ανακοινώνει τους 26. Αυτούς που θα πρέπει να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη διοργάνωση. Αφήνοντας, λοιπόν, εκτός τους Τζανλούκα Μαντσίνι και Ματέο Πεσίνα, ο Μαντσίνι πήρε στην αποστολή τους παρακάτω 26…

Τερματοφύλακες

Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Αλεξ Μέρετ, Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Αμυντικοί

Φραντσέσκο Ατσέρμπι, Αλεσάντρο Μπαστόνι, Λεονάρντο Μπονούτσι, Τζόρτζιο Κιελίνι, Τζοβάνι Ντι Λορέντσο, Εμερσον Παλμιέρι, Αλεσάντρο Φλορέντσι, Λεονάρντο Σπινατσόλα, Ραφαέλ Τολόι.

Μέσοι

Νικολό Μπαρέλα, Μπρίαν Κριστάντε, Ζορζίνιο, Μανουέλ Λοκατέλι, Λορέντσο Πελεγκρίνι, Στέφανο Σένσι, Μάρκο Βεράτι.

Επιθετικοί

Αντρέα Μπελότι, Ντομένικο Μπεράρντι, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Φεντερίκο Κιέζα, Τσίρο Ιμόμπιλε, Λορέντσο Ινσίνιε, Τζάκομο Ρασπαντόρι.

Ξεκίνημα στη Ρώμη

Και τώρα που η Ιταλία έκανε γνωστή την ομάδα της, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα. Η Σκουάντρα Ατζούρα, άλλωστε, θα είναι η μία από τις δύο στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης. Η άλλη θα είναι η Τουρκία. Το ματς θα διεξαχθεί στη Ρώμη, στο Ολίμπικο, στις 11 του μήνα και ο στόχος ξεκάθαρος: Η νίκη. Τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς. Η Ιταλία τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτά τα τρία χρόνια με τον Μαντσίνι. Εκανε ανανέωση, έφερε καλά αποτελέσματα, έχει τρομερό αήττητο σερί, δημιούργησε προσδοκίες. Και τώρα είναι η ώρα να ανταποκριθεί σε αυτές!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ