aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜπουφόν: «Μενιάν και Ονάνα στο top-5 των τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή»

Μπουφόν: «Μενιάν και Ονάνα στο top-5 των τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή»

Αποθέωσε τον Μάικ Μενιάν, αλλά και τον Αντρέ Ονάνα ο Τζίτζι Μπουφόν! Ο Ιταλός πορτιέρε και ένας εκ των κορυφαίων που έχει περάσει από το ποδόσφαιρο (και συνεχίζει να αγωνίζεται στα 45 του στη Serie B με τη φανέλα της Πάρμα), έβγαλε το καπέλο στον τερματοφύλακα της Μίλαν και σε αυτόν της Ίντερ.

Μάλιστα, υποστήριξε για τους δύο προαναφερθέντες πως βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στους πέντε κορυφαίους γκολκίπερ που αγωνίζονται στο ποδόσφαιρο.

«Ο Μενιάν δεν αποτελεί έκπληξη, είχε ήδη δείξει ξεκάθαρα τι είναι ικανός να κάνει από πέρυσι. Ο Ονάνα μπήκε πειστικά, έδειξε προσωπικότητα… Νομίζω ότι και οι δύο είναι στο top-5 των καλύτερων τερματοφυλάκων στον κόσμο», ανέφερε.

Ο Μενιάν τη φετινή σεζόν μετρά 9 clean sheets σε 26 αγώνες, ενώ ο Ονάνα έχει 16 σε 34 ματς, με τα 8 εξ αυτών στο Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ