aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Σενάριο» με Γκριεζμάν στην Τσέλσι για ανανέωση Μέσι

«Σενάριο» με Γκριεζμάν στην Τσέλσι για ανανέωση Μέσι

Το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν είναι πλέον μυστικό. Οι «μπλαουγκράνα», έλαβαν πίστωση ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ από την Goldman Sachs για την αναδιάρθρωση του καθαρού χρέους τους (σ.σ. φθάνει στα 673 εκατ. ευρώ), αλλά η ανανέωση με τον Λιονέλ Μέσι, είναι το «φλέγον ζήτημα», που καλείται να διευθετήσει ο Ζοάν Λαπόρτα. Και για να το επιτύχει, θα πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα, έτσι ώστε να μην ξεπερασθεί το ανώτατο όριο μισθοδοσίας που έχει θεσμοθετήσει η La Liga.

Στο πλαίσιο αυτό, η αγγλική εφημερίδα «Daily Star» αποκαλύπτει ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αντουάν Γκριεζμάν στην Τσέλσι, προκειμένου να «γεμίσουν τα ταμεία» των Καταλανών και να μπορέσουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον «ψύλο».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλείται το εν λόγω δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι του 30χρονου Γάλλου επιθετικού, αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο, προκειμένου να εκτιμήσουν το ενδιαφέρον για τον πελάτη τους, από μια σειρά συλλόγων της Premier League, συμπεριλαμβανομένων και των «μπλε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ