aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΡονάλντο: «Το όνειρό μας είναι ακόμα ζωντανό, είμαστε στη φάση των 16»

Ρονάλντο: «Το όνειρό μας είναι ακόμα ζωντανό, είμαστε στη φάση των 16»

Ο Φερνάντο Σάντος έχει οδηγήσει την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Euro και του Nations League όμως φαίνεται πως έχει ανοίξει η όρεξή του για κάτι μεγαλύτερο και αυτό δεν είναι άλλο από την αναρρίχηση στην κορυφή του κόσμου.

Το πρώτο βήμα έγινε μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας (28/11), με τους Λουζιτανούς να επικρατούν με 2-0 της Ουρουγουάης στο ντέρμπι των δύο ομάδων για τον 8ο όμιλο και να προκρίνονται στη φάση των 16 και στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας, με το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram να είναι ενδεικτικός του εξαιρετικού κλίματος μέσα στην ομάδα:

«Είμαστε στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Σπουδαία δουλειά, ομάδα! Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη αξία, δείξαμε τη δύναμη και την ποιότητά μας. Είμαστε στον αγώνα και το όνειρό μας είναι ακόμα ζωντανό! Πάμε Πορτογαλία», έγραψε ο CR7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ