aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΡονάλντο: «Απόλυτη συγκέντρωση στην Εθνική Πορτογαλίας»

Ρονάλντο: «Απόλυτη συγκέντρωση στην Εθνική Πορτογαλίας»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το πρόσωπο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας τις τελευταίες 24 ώρες. Ο CR7 σε συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ δήλωσε προδομένος από τη συμπεριφορά του κλαμπ και δεν αποκλείεται να είπε ακόμα πιο «βαριά» λόγια στην πλήρη συνέντευξη που θα προβληθεί ολόκληρη σε δύο μέρη, την Τετάρτη (16/11) και την Πέμπτη (17/11) στην πλατφόρμα του Sky Sports.

Ο Πορτογάλος σταρ στην πρώτη του ανάρτηση μετά τις δηλώσεις που σήκωσαν… σκόνη δήλωσε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στον 8ο όμιλο μαζί με Γκάνα, Ουρουγουάη και Νότια Κορέα.

«Απόλυτη συγκέντρωση στην εθνική Πορτογαλίας. Μία ενωμένη ομάδα που έχει έναν μοναδικό στόχο, να εκπληρώσουμε το όνειρο κάθε Πορτογάλου», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Κριστιάνο, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία με του Πεπέ, Βιτίνια, Νταλότ και τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ