aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΡομπέρτο Μαρτίνεθ: «Η χρυσή γενιά του Βελγίου αξίζει ένα τρόπαιο»

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: «Η χρυσή γενιά του Βελγίου αξίζει ένα τρόπαιο»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ έδωσε ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

Ακόμα και αν η… χρυσή γενιά του πνέει τα λοίσθια με αστέρες όπως οι Εντέν Αζάρ και Ρομέλου Λουκάκου να έχουν χάσει πολύ από την αίγλη τους, στο Βέλγιο εξακολουθούν να έχουν πίστη πως σε περίπου ένα μήνα από τώρα μπορεί να έχουν στεφθεί πρωταθλητές κόσμου!

Σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ άλλωστε, η χρυσή γενιά της ευρωπαϊκής χώρας αξίζει έναν τίτλο που θα χαρίσει περισσότερη λάμψη στην κληρονομιά της και που δεδομένα θα αποτελέσει σταθμό για το ποδόσφαιρο στη χώρα.

«Αυτή η γενιά αξίζει ένα τρόπαιο. Όχι ότι το χρειάζεται για να μείνει στην ιστορία, αλλά το αξίζει. Θα χάριζε λίγη περισσότερη λάμψη στην κληρονομιά τους και θα άλλαζε το ποδόσφαιρο του Βελγίου για τα επόμενα είκοσι χρόνια» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ