aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΞεπέρασε το εμπόδιο της Νότιγχαμ και έπιασε τετράδα η Τότεναμ

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Νότιγχαμ και έπιασε τετράδα η Τότεναμ

Η Τότεναμ επικράτησε 3-1 της Νότιγχαμ και έπιασε τετράδα, αφήνοντας τη Φόρεστ σε… οριακό σημείο και ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Επέστρεψε στην τετράδα η Τότεναμ! Η ομάδα του Άνγκε Ποστέκογλου επικράτησε με 3-1 της Νότιγχαμ, προσπερνώντας την Άστον Βίλα. Την ίδια ώρα, άφησε τη Φόρεστ σε οριακό σημείο, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Λούτον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού στο 15ο λεπτό ο Μουρίγιο έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Παρόλα αυτά, ο Γουντ στο 27’ έφερε το σκορ στα ίσα, με το 1-1 να παραμένει ως την ανάπαυλα. Ο Ποστέκογλου έριξε τους Μπετανκούρ και Χόιμπιεργκ στο ματς, η εικόνα της Τότεναμ άλλαξε και η κυριαρχία ήταν μεγάλη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε πέντε λεπτά να κλειδώσουν το τρίποντο, αφού πρώτα στο 53’ ο Βαν ντε Βεν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «spurs», με τον Πόρο στο 58ο λεπτό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το 3-1.

Λίγο νωρίτερα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σόκαρε την Τσέλσι, αφού την ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 και της έκοψε τη… χαρά. Με τους γηπεδούχους να μην προλαβαίνουν το τρένο της σωτηρίας και οι φιλοξενούμενοι αυτό της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ