aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤο Sky απολογήθηκε σε Νότιγχαμ και Μαρινάκη για προσβλητικό σκετς

Το Sky απολογήθηκε σε Νότιγχαμ και Μαρινάκη για προσβλητικό σκετς

Από το Sky Sports επιβεβαιώνεται ότι υψηλόβαθμα στελέχη του τηλεοπτικού δικτύου επικοινώνησαν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να απολογηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά κωμικών τους που σατίρισαν ανεπιτυχώς τους Στιβ Κούπερ και Βαγγέλη Μαρινάκη, προκαλώντας αρνητικά σχόλια από τον κόσμο.

Οι κωμικοί Έλις Τζέιμς και Ματ Λούκας έφεραν σε τρομερά δύσκολη θέση υψηλόβαθμα στελέχη του Sky. Ο πρώτος χλεύασε την εμφάνιση του τεχνικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως άλλος Λουτσιάνο Παβαρότι.

Επόμενο ήταν, υψηλόβαθμα στελέχη του κορυφαίου βρετανικού δικτύου να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των δύο κωμικών καθώς ξεπέρασαν – όπως φαίνεται – τα όρια της σάτιρας.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Fantasy Football του Sky, ο Ελις Τζέιμς, πήγε στα αποδυτήρια της Φόρεστ για να αποσπάσει ένα αυτόγραφο από τον Σερζ Οριέ, δίνοντάς του φανέλα με το νούμερο «4345», θέλοντας να καυτηριάσει τον αριθμό των μεταγραφών που έγιναν στο σύλλογο, μετά την ιστορική άνοδό του επί της ηγεσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εκεί, λοιπόν, ο Τζέιμς εμφανίστηκε με το ένα μάτι κλειστό και αλλάζοντας το πρόσωπό του θέλοντας να διακωμωδίσει την εμφάνιση του Κούπερ, σε μια απόπειρα επείδης χιούμορ.

Μάλιστα, αυτή η κίνηση προκάλεσε αρνητικά σχόλια, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται «πώς στο καλό θα μπορούσε κάποιος να το θεωρήσει αυτό καλή ιδέα».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Είναι χαζό, δεν είναι αστείο αλλά σκληρό».

Επίσης, ο Ματ Λούκας εμφανίστηκε ως Λουτσιάνο Παβαρότι θέλοντας να παραστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τη Φόρεστ δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο, ενώ το Sky Sports έχει επιβεβαιώσει πως έχει ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεροφορά των κωμικών της.

Mesa 18

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ