aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει Άστον Βίλα ο Τζέραρντ

Μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άστον Βίλα έχει ο Στίβεν Τζέραρντ, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα ο «Telegraph».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση της Άστον Βίλα έχει ήδη δώσει μεγάλες εγγυήσεις στον προπονητή της Ρέιντζερς για τις συνθήκες εργασίας, αλλά και για την στελέχωση του τεχνικού τιμ, με τον θρύλο της Λίβερπουλ να είναι πρόθυμος να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει τους «χωριάτες» αν οι τελευταίοι εξασφαλίσουν την άδεια της ομάδας του.

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά σε αυτό περιλαμβάνεται ρήτρα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, ποσό το οποίο δεν αποτελεί εμπόδιο για τους φιλόδοξους ιδιοκτήτες της Άστον Βίλα.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με την Άστον Βίλα να βλέπει στον Στίβεν Τζέραρντ το μεγάλο όνομα που μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ