aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣτα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΜακΓκίν

Στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΜακΓκίν

Η Άστον Βίλα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητά του στον άξονα και χάρη σε αυτόν έχει καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από αρκετά παιχνίδια στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Τζον ΜακΓκίν, τον 27χρονο μεσοεπιθετικό των «χωριατών» που πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο Σκωτσέζος, μάλιστα, βρίσκεται στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση του κέντρου αλλά και την εύρεση ενός προπονητή.

Ο ΜακΓκίν αποτελεί προσωπική επιλογή του συμπατριώτη του, Ντάρεν Φλέτσερ, που κατέχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο Ολντ Τράφορντ αλλά και από τον θρύλο του συλλόγου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στη Γιουνάιτεντ κυριαρχεί αισιοδοξία πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ενταχθεί στο ρόστερ τους, ωστόσο, ο Στίβεν Τζέραρντ βασίζει πολλά πάνω στο Σκοτσέζο και δεν θα θελήσει να τον χάσει τόσο εύκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ