aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣανέ: «Δεν θα υποφέρω και πολύ εάν κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι το Champions League»

Σανέ: «Δεν θα υποφέρω και πολύ εάν κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι το Champions League»

Καμία στενοχώρια ή θλίψη θα προκαλέσει στο Λιρόι Σανέ η ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι αφού πια από επιλογή του δε θα μετέχει στο ρόστερ της.

Η απόφαση του 24χρονου εξτρέμ να φύγει πριν ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή πορεία των «πολιτών» στο Champions League ήταν απαραίτητη όπως ο ίδιος αναφέρει σε δηλώσεις του για να πάρει το χρόνο του για να προετοιμαστεί με τη Μπάγερν Μονάχου.

«Προφανώς ήταν δύσκολο για μένα να πω «όχι» στο Champions League. Για τον καθένα είναι όνειρο ζωής να παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Εάν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει το τρόπαιο τότε θα είμαι χαρούμενος για το σύλλογο, για την ομάδα, για τους φίλους μου εκεί. Αλλά στην πραγματικότητα αυτό πιστεύω.

Εάν όντως συμβεί αυτό, δεν θεωρώ ότι θα υποφέρω πολύ επειδή εγώ πήρα την απόφαση και κανείς άλλος. Βγάζει περισσότερο νόημα να έρθεις εδώ (σ.σ. Μπάγερν Μονάχου) για να τακτοποιηθείς. Να βρεις ένα νέο σπίτι, να προετοιμαστείς πραγματικά σωστά για τη νέα χρονιά, αφού όλοι ξέρουν πόσο δύσκολη ήταν αυτή που πέρασε», σχολίασε ο Σανέ σε πρόσφατες δηλώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ