aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡονάλντο: «Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, απέχουμε από τον προορισμό μας»

Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, απέχουμε από τον προορισμό μας»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 801 γκολ στην καριέρα του, αλλά προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εστιάζοντας στην επίτευξη των στόχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ, με 3-2 χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 801 συνολικά στην καριέρα του, σε σύνολο 1.095 αγώνων.

Ωστόσο, σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram, ο Πορτογάλος άσος των «κόκκινων διαβόλων» δεν έδειξε διάθεση για πανηγυρισμούς.
Αντιθέτως, ο Ρονάλντο ναι μεν εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο σημείωσε ότι ακόμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να φτάσει στην κορυφή.

«Το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μας. Δεν υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για πανηγυρισμούς. Η σημερινή νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική καθώς μας αφήνει να μπούμε ξανά στις… ράγες, ωστόσο απέχουμε ακόμα αρκετά από το να φτάσουμε στον προορισμό μας. Πρέπει να πω ένα τεράστιο μπράβο στους συμπαίκτες μου, τα έδωσαν όλα σήμερα, ήταν σπουδαίοι. Αλλά πρέπει να συγχαρώ ιδιαίτερα και τους σπουδαίους φιλάθλους μας. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει», έγραψε χαρακτηριστικά ο 36χρονος σούπερ σταρ στο ποστάρισμα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ