aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ψάχνει» νέα χορηγία για τη φανέλα της η Τσέλσι

«Ψάχνει» νέα χορηγία για τη φανέλα της η Τσέλσι

Στην αγορά έχει βγει η Τσέλσι προκειμένου να τεστάρει πόσα χρήματα μπορεί να συγκεντρώσει σε μία νέα χορηγική συμφωνία για την φανέλα της. Το τωρινό deal με τη Yokohama tyres αξίας 222 εκατομμυρίων ευρώ λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με το «Athletic» πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις μεταξύ των δύο μερών για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Τσέλσι στην Ιαπωνία το καλοκαίρι. Με την συνεχή αυξητική τάση των οικονομικών δεδομένων στο ποδόσφαιρο είναι πιθανό να πιστεύει ότι μπορεί να βρει περισσότερα χρήματα από αυτά που τις αποφέρει η τωρινή συμφωνία.

Η συμφωνία αυτή το 2015, ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη στην Premier League, καθώς μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μεγαλύτερη συμφωνία με την Chevrolet, κερδίζοντας 58 εκατομμυρίων. Από τότε, οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ υπέγραψαν χορηγικές συμφωνίες αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ