aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάει Κίνα με… τρελά λεφτά ο Όσκαρ!

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι με προορισμό την Κίνα και τη Σανγκάι του Αντρές Βίλας-Μπόας είναι ο Όσκαρ, σύμφωνα με τη «Daily Mail».

Με βάση τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Mail», η ομάδα που προπονεί από τον περασμένο μήνα ο Αντρές Βίλας-Μπόας προσφέρει το ποσό των 52 εκατομμυρίων λιρών στους «μπλε», ώστε να κάνει κάτοικο Κίνας τον Ιανουάριο τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και το οριστικό deal είναι προ των πυλών!

Ο Όσκαρ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στην Τσέλσι και δεν έχει αγωνιστεί βασικός σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ από τον Σεπτέμβριο, θα συναντηθεί στη Σανγκάι SIPG με τον συμπατριώτη του, τον Χουλκ, που βρίσκεται και αυτός υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Η Τσέλσι είχε αποκτήσει έναντι 27 εκατομμυρίων λιρών τον Βραζιλιάνο άσο από την Ιντερνασιονάλ το καλοκαίρι του 2012 και σε αυτά τα 4,5 χρόνια ο Όσκαρ κατέγραψε 203 συμμετοχές με 38 γκολ και 37 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ