aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Ο πατέρας μου κόλλησε κορωνοϊό στο Λίβερπουλ-Ατλέτικο και πέθανε»

«Ο πατέρας μου κόλλησε κορωνοϊό στο Λίβερπουλ-Ατλέτικο και πέθανε»

Η αναμέτρηση του «Άνφιλντ» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε στις 11 Μαρτίου και ήταν το τελευταίο σημαντικό αθλητικό γεγονός πριν από την έξαρση της πανδημίας στην Αγγλία. Ειδικοί επιστήμονες σχολίασαν εκ των υστέρων πως αυτή η ρεβάνς δεν έπρεπε να διεξαχθεί, ή να γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι στο Λίβερπουλ ταξίδεψαν 3.000 οπαδοί των «ροχιμπλάνκος», σε μια χρονική στιγμή που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται ο ιός στην Ισπανία.

«Κατά 99% κόλλησε τον κορωνοϊό στο γήπεδο σε εκείνο το παιχνίδι. Έβγαινε σπάνια από το σπίτι, δεν είχε κάποια προβλήματα υγείας, ήταν 70 χρόνων και ήρθε σε επαφή με κάποιους από τους οπαδούς της Ατλέτικο κατά την άφιξή του εκεί. Προφανώς και εμείς γνωρίζαμε για τον κορωνοϊό, αλλά όταν μια κυβέρνηση αποφασίζει να συναινέσει στην διεξαγωγή ενός αγώνα λέγοντας πως όλα είναι καλά, την ακούς» λέει στην «Daily Mail» συγγενής του οπαδού Ρίτσαρντ Μόουσον.

Ο Μόουσον πέθανε ένα μήνα μετά και οι συγγενείς του ζητούν τώρα εξηγήσεις, αλλά και την διεξαγωγή έρευνας. «Η κυβέρνηση ήξερε τι θα συμβεί, αλλά έδρασε πολύ αργά» υποστηρίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ