aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Κράουτς ξέχασε οτι έχει βάλει δυο γκολ σε προημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Ο Κράουτς ξέχασε οτι έχει βάλει δυο γκολ σε προημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Το κατάφερε κι αυτό ο Πίτερ Κράουτς κι έκανε μάλιστα πως… σκεφτόταν με κόπο στο κουίζ που έβαλε σ’ εκείνον και τους Χάργκριβς και Λέσκοτ ο παρουσιαστής του BT Sport. Δεν θυμόταν καν ότι είναι ένας από τους πέντε Άγγλους που έχουν σκοράρει και στα δυο ματς προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο άλλοτε υψηλόσωμος φορ των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Στόουκ βρισκόταν στο στούντιο του δημοφιλούς τηλεοπτικού δικτύου για τον σχολιασμό των ρεβάνς Λίβερπουλ – Ρεάλ και Ντόρτμουντ – Σίτι και το νικητήριο γκολ του Φόντεν για τους «πολίτες», έδωσε την αφορμή για ένα… γρήγορο κουίζ.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τους καλεσμένους του αν ήξεραν ποιοι είναι οι πέντε Άγγλοι που έχουν σκοράρει και στα δυο ματς προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πίτερ Κράουτς… σκάλωσε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ