aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Σίτι τα βρήκε σε όλα με τον Πακετά και φουλάρει για να τον κάνει...

Η Σίτι τα βρήκε σε όλα με τον Πακετά και φουλάρει για να τον κάνει δικό της

Όπως μετέδωσε το Foot Mercato, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ντύσει στα γαλάζια τον Λούκας Πακετά της Γουέστ Χαμ και έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του σε όλες τις λεπτομέρειες του ενδεχόμενου συμβολαίου του.

Μπορεί να βρίσκεται μεσούσης της «μάχης» για το repeat του τρεμπλ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν… κοιτάει μπροστά. Οι Πολίτες ήδη σχεδιάζουν την επόμενή τους ημέρα και σε αυτή δείχνουν αποφασισμένοι να έχει ρόλο ο Λούκας Πακετά της Γουέστ Χαμ.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και το περασμένο καλοκαίρι, προσφέροντας μέχρι και 100 εκατομμύρια ευρώ στα Σφυριά για χάρη του, ωστόσο η υπόθεσή του ναυάγησε.

Πάντως, η Σίτι δεν το έβαλε κάτω και είναι έτοιμη να φουλάρει για να τον ντύσει στα γαλάζια την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Όπως μετέδωσε το Foot Mercato και ο – πάντα έγκυρος – δημποσιογράφος Σάντι Αουνά, οι Πολίτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Πακετά, όσον αφορά τη διάρκεια και τα κέρδη του ενδεχόμενου συμβολαίου του και έχουν πάρει το σημαντικότατο «ναι» του παίκτη.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά αναμένεται η Σίτι το καλοκαίρι να χτυπήσει επίμονα την πόρτα της Γουέστ Χαμ προκειμένου να κάνει δικό της τον 26χρονο. Ο Πακετά έχει εντυπωσιάσει με όσα κάνει στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Αγγλία και φέτος μετράει 8 γκολ και 7 ασίστ σε 36 εμφανίσεις, όντας μια από τις πιο σημαντικές μονάδες του συνόλου του Μόγιες. Συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ έχει ως το 2027 και τα Σφυριά δίχως αμφιβολία θα αξιώσουν ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό για να τον παραχωρήσουν.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ