aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ μέρα που ο Σκόουλς κατάλαβε ότι ο Μέσι είναι από άλλον πλανήτη (vid)

Η μέρα που ο Σκόουλς κατάλαβε ότι ο Μέσι είναι από άλλον πλανήτη (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει παράξει αμέτρητες μαγικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια της περίφημης καριέρας του, όπως αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Πολ Σκόουλς στο Ολντ Τράφορντ τη σεζόν 2007-08.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έγινε 33 ετών σήμερα (24/06), πρέπει να έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο βραβεία. Μία από τις πρώτες εμφανίσεις του στο Champions League, ήταν απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη σεζόν 2017-18.

Ο Μέσι, ο οποίος ήταν μόλις 20 ετών τότε, έκανε όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τους φίλους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να καταλάβουν πως ο Αργεντινός είναι από άλλον πλανήτη. Σε εκείνο το ματς οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Πόουλ Σκόουλς, ωστόσο η ντρίμπλα του Μέσι στον Αγγλο μέσο των γηπεδούχων παραμένει ακόμα και σήμερα αξέχαστη…

«Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι στα παιχνίδια εναντίον της Μπαρτσελόνα, σκεφτόμουν πως θα μπορούσε ο Μέσι να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από μένα», παραδέχτηκε ο Σκόουλς, ο οποίος αντιμετώπισε τέσσερις φορές τον Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ