aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ κλώτσησε την ευκαιρία (vid)

Η Λίβερπουλ κλώτσησε την ευκαιρία (vid)

Ήταν σαν ένα ματς-μπολ τίτλου, το οποίο η Λίβερπουλ το κλώτσησε, το πέταξε στα πουλιά. Η Λέστερ στάθηκε γενναία στο «Άνφιλντ» (1-1) και η διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε από την Νιούκαστλ δεν πήγε στο +7, αλλά στο +5.

Παρότι οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με σκόρερ τον Μανέ (3’), εντούτοις δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό, στο πιο άσχημο εντός έδρας βράδυ σε όλη την σεζόν.

Η ευκαιρία του Μάντισον (20’) σήμανε τα πρώτα καμπανάκια, που δεν εισακούστηκαν αφού ο Μαγκουάιρ ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα (45’, 1-1) σε μία φάση που όλη η άμυνα της Λίβερπουλ κοιμήθηκε.

Μάλιστα, οι «αλεπούδες» θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης σε προσπάθεια του Μάντισον (52’) και σε παραλίγο αυτογκόλ του Μάτιπ λίγο αργότερα, με την Λίβερπουλ να πέφτει σε ένα καλά οργανωμένο τείχος όλο το βράδυ.

Οι κόκκινοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά στο 57ο λεπτό, ωστόσο η εμφάνιση τους ήταν κάτω του μετρίου, σε ένα προβληματικό βράδυ, που έδειξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από εδώ μέχρι το τέλος.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, η Τότεναμ πέτυχε μία γενναία ανατροπή επί της Γουότφορντ, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στους 7 πόντους. Ο Κάθκαρτ που είχε σκοράρει και στον αγώνα του πρώτου γύρου έκανε το 0-1 στο 38ο λεπτό, όμως τα σπιρούνια δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και με τέρματα από Σον (80’) και Γιορέντε (87’) έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ