aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓκουαρδιόλα: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τον Έρικ Γκαρθία»

Γκουαρδιόλα: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τον Έρικ Γκαρθία»

Η Μπαρσελόνα δεν έχει σταματήσει το κυνήγι του Έρικ Γκαρθία, σε σίριαλ το οποίο εκτυλίσσεται από το περασμένο καλοκαίρι.

Την τελευταίο μέρα του 2020 ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έγραψε ότι η Μπαρσελόνα έφτασε σε συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο με τον Γκαρθία, ενώ θα ενταχθεί στους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, οι Καταλανοί φέρεται να θέλουν ένα deal από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης των Πολιτών με την Σέφιλντ (30/1, 17:00), με τον Ισπανό να απαντάει ότι ο παίκτης παραμένει παίκτης της Σίτι.

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Είναι παίκτης μας. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει σε λίγες μέρες. Είναι παίκτης μας και είμαστε δεσμευμένοι μαζί του εδώ, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αυτό είναι όλο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Έρικ Γκαρθία τη φετινή σεζόν μετράει 8 εμφανίσεις με τη φανέλα των Πολιτών σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ