aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκάρι Νέβιλ: «Δεν έχω δει χειρότερη Γιουνάιτεντ στα 42 χρόνια που την παρακολουθώ»

Γκάρι Νέβιλ: «Δεν έχω δει χειρότερη Γιουνάιτεντ στα 42 χρόνια που την παρακολουθώ»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά την χθεσινή (19/4) βαριά ήττα της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 από τη Λίβερπουλ, ο Γκάρι Νέβιλ.

Ο παλαίμαχος αμυντικός και πλέον σχολιαστής στο «SkySports», είπε πως δεν έχει δει χειρότερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 42 χρόνια που την παρακολουθεί, χαρακτηρίζοντάς την πρώην ομάδα του ως «ένα χάλι».

«Ήταν μια απογοητευτική βραδιά, αλλά νομίζω πως κάθε οπαδός της Γιουνάιτεντ το περίμενε. Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ που να ήταν αισιόδοξος πριν την έναρξη του ντέρμπι. Προσπαθείς να ελπίσεις πως κάτι καλό μπορεί να συμβεί, αλλά η ομάδα δεν έκανε απολύτως τίποτα», τόνισε αρχικά ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι προβλέψιμο πλέον. Υπάρχουν ορισμένοι καλοί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δεν έχω ιδέα πως να εξηγήσω το γεγονός ότι έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση της Premier League πέρσι, φτάσαμε στο σημείο η ομάδα να είναι στη χειρότερη κατάστασή της εδώ και 42 χρόνια που την παρακολουθώ. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα τόσο κακή όσο είναι τώρα. Δεν έχω ξαναδεί τη Γιουνάιτεντ να είναι τόσο κακή σε ένα παιχνίδι. Οι παίκτες είναι διαλυμένοι. Ορισμένοι από αυτούς είναι καλοί και έχουν ταλέντο, αλλά είναι τελειωμένοι φέτος. Ένα χάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ