aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιστρέφει στη δράση ο Έρικσεν!

Ο Έρικσεν σόκαρε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για τους ομίλους του Euro 2020. Λίγους μήνες αργότερα, ο Δανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις με την Οντένσε, την ομάδα που υπηρέτησε στην πατρίδα του για τρία χρόνια.

Ο 29χρονος μέσος δηλώνει καλά στην υγεία του και διαβεβαιώνει πως η καρδιά του δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην καριέρα του. Αυτό έπεισε την Μπρέντφορντ και εκείνη είναι έτοιμη να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Mirror», ο Έρικσεν απάντησε θετικά στην πρόταση συμβολαίου των «μελισσών» και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, απώτερος σκοπός του Δανού σούπερσταρ είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ