aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Εντείνει το κυνήγι του Παγέτ η Μαρσέιγ

Εντείνει το κυνήγι του Παγέτ η Μαρσέιγ

Ο Ντιμίτρι Παγέτ έχει καταφέρει, μέσα από εντυπωσιακές εμφανίσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, να “χτίσει” ένα εξαιρετικό όνομα στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να κάνει σπουδαίες αγγλικές ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να προσφέρουν… γη και ύδωρ, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Κι όμως, οι “τιτάνες” της -ως γνωστόν πάμπλουτης- Premier League, δεν είναι οι μόνοι που τον διεκδικούν, με την πρώην ομάδα του, Μαρσέιγ, να δείχνει επίσης διατεθειμένη να μπει δυναμικά στην “κούρσα”.

Φυσικά, η γαλλική ομάδα θέλει να επωφεληθεί και από την αγάπη του 29χρονου προς εκείνη, ενώ πρόκειται για μια συμφωνία που, αν επιτευχθεί, θα επιφέρει “κύμα” έκπληξης στη Ligue 1, αφού η Μαρσέιγ κάθε άλλο παρά συνηθίζει τις ηχηρές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, λόγω των γνωστών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Πλέον, με τον Φρανκ Μακόρτ στα διοικητικά ηνία, η γαλλική ομάδα ατενίζει το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία και η διεκδίκηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Γουέστ Χαμ, είναι ενδεικτική των φιλοδοξιών της.

Όπως αναφέρει το France Football, εκτός από ένα… τσουβάλι εκατομμύρια, η Μαρσέιγ φέρεται να αναλογίζεται το ενδεχόμενο να προσφέρει και ως έμψυχα ανταλλάγματα, είτε τον Ρομέν Αλεσαντρινί, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, είτε τον Μπόουνα Σαρ.

Ο Ντιμίτρι Παγέτ μεταγράφηκε στα “σφυριά” το καλοκαίρι του 2015, έναντι 15.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, έχει μετρήσει 65 εμφανίσεις, 18 γκολ και 25 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ