aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκνευρισμένος με την υψηλή τιμή του ο Σισοκό

Εκνευρισμένος με την υψηλή τιμή του ο Σισοκό

Η πολύ καλή παρουσία του Μουσά Σισοκό στο Euro, με αποκορύφωμα τον τελικό κόντρα στην Πορτογαλία, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Άρσεναλ-Λίβερπουλ (μεταξύ άλλων) και από τη Νιούκαστλ έσπευσαν να ανεβάσουν την τιμή του, κάτι για το οποίο ο ίδιος μόνο χαρούμενος δεν είναι…

Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του Γάλλου διεθνή, οι «καρακάξες» είχαν υποσχεθεί εντελώς διαφορετικούς όρους στην προσπάθειά τους να τον κρατήσουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ (σ.σ κάτι που δεν έγινε) και πλέον από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει αναμονή για τήρηση των συμφωνηθέντων.

«Δεν καταλαβαίνουμε τη Νιούκαστλ. Συμφωνήσαμε πέρυσι ότι ο Μουσά θα μείνει για ακόμη έναν χρόνο ώστε να βοηθήσει την ομάδα. Έδωσε τα πάντα για να το καταφέρει. Ποτέ δεν μιλήσαμε για μεγαλύτερο ποσό. Από τον σύλλογο πάντα έλεγαν ότι θα τον άφηναν να φύγει με ένα ποσό 18-25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ελπίζουμε ότι ο Μπενίτεθ και η Νιούκαστλ θα φερθούν πιο λογικά και θα δώσουν λύση στο μέλλον του Μουσά. Ήταν πάντα πιστός και έδειχνε σεβασμό στον σύλλογο. Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν προσεγγίσει τόσο εμάς όσο και τη Νιούκαστλ. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά» σχολίασε σχετικά ενώ ο Σισοκό ανέφερε από την πλευρά του:

«Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι ξέρουν πως να χειριστούν το θέμα. Ελπίζω ότι θα ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Σημειώνεται πως ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ φαίνεται να ζητάει πλέον περίπου 40 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ