aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEBόμβα: Η Γιουνάιτεντ δίνει 120 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπέιλ!

Bόμβα: Η Γιουνάιτεντ δίνει 120 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπέιλ!

Έτοιμη να… προσφέρει τα πάντα για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κι εκεί που περιμέναμε να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, φαίνεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι για μια ακόμα μεταγραφική βόμβα. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει 120 εκατομμύρια ευρώ και να πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο πάντως οι Μαδριλένοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πωλείται.

Όταν, βέβαια, μπαίνει στη μέση το χρήμα, πολλά ή και όλα μπορεί να αλλάξουν. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα «El Confidencial» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη προσεγγίσει τον Ουαλό, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και θεωρεί ότι η πρόταση τον καλύπτει.

Ο ποδοσφαιριστής έχει, βέβαια, συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τη Ρεάλ είναι ένα από τα… πουλέν του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συναινέσει στην αποχώρησή του. Αν, πάντως, ισχύει ότι ο ίδιος ο παίκτης βλέπει θετικά την επιστροφή του στην Αγγλία, τότε όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ