aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μπάσιμο» της Λίβερπουλ για Γκέτσε

Η είδηση ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στις βασικές του επιλογές τον Μάριο Γκέτσε αναπτέρωσε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για μετακόμιση του Γερμανού στο Λιμάνι. Καταλυτική η παρουσία του Κλοπ. 

Η Ντόρτμουντ δεν είναι η μόνη ομάδα που θα διεκδικήσει την υπογραφή του Μάριο Γκέτσε το προσεχές καλοκαίρι. Ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την μετακίνηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού στη Λίβερπουλ και ένα ωραίο θερινό σίριαλ φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Οι δύο σύλλογοι στόχευαν εξαρχής τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή, όμως η δήλωση του Κάρλο Αντσελότι ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά βασικός στη νέα Μπάγερν Μονάχου άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 27 εκατομμύρια ευρώ, οπότε ο τελικός «νικητής» θα κριθεί στο ποσό που θα γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό του Γερμανού διεθνή κάθε μήνα.

Τη φετινή σεζόν ο Γκέτσε μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (ένα γκολ), οκτώ στο Τσάμπιονς Λιγκ (δύο γκολ), δύο στο Κύπελλο (ένα γκολ) και μία στο Σούπερ Καπ Γερμανίας. Συνολικά αριθμεί στους Βαυαρούς 72 συμμετοχές με 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από το2013 έως σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ